a_35_2014_08_01.pdf

(3157 KB) Pobierz
Nazwa kwalifikacji:
Planowanie i prowadzenie dzia alno ci w organizacji
Oznaczenie kwalifikacji:
A.35
Numer zadania:
01
Arkusz zawiera informacje prawnie chronione
do momentu rozpocz cia egzaminu
Wype nia zdaj cy
Numer PESEL zdaj cego*
Uk ad graficzny © CKE 2013
Miejsce na naklejk
z numerem PESEL i z kodem
o rodka
A.35-01-14.08
Czas trwania egzaminu:180
minut
EGZAMIN POTWIERDZAJ CY KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
Rok 2014
CZ
PRAKTYCZNA
Instrukcja dla zdaj cego
1. Na pierwszej stronie arkusza egzaminacyjnego wpisz w oznaczonym miejscu swój numer PESEL
i naklej naklejk z numerem PESEL i z kodem o rodka.
2. Na KARCIE OCENY w oznaczonym miejscu przyklej naklejk z numerem PESEL oraz wpisz:
swój numer PESEL*,
symbol cyfrowy zawodu,
oznaczenie kwalifikacji,
numer zadania,
numer stanowiska.
3. KART OCENY przeka zespo owi nadzoruj cemu cz
praktyczn egzaminu.
4. Sprawd , czy arkusz egzaminacyjny zawiera
9
stron i nie zawiera b dów. Ewentualny brak stron lub
inne usterki zg o przez podniesienie r ki przewodnicz cemu zespo u nadzoruj cego cz
praktyczn
egzaminu.
5. Zapoznaj si z tre ci zadania oraz stanowiskiem egzaminacyjnym. Masz na to 10 minut. Czas ten nie
jest wliczany do czasu trwania egzaminu.
6. Czas rozpocz cia i zako czenia pracy zapisze w widocznym miejscu przewodnicz cy zespo u
nadzoruj cego.
7. Wykonaj samodzielnie zadanie egzaminacyjne. Przestrzegaj zasad bezpiecze stwa i organizacji pracy.
8. Je eli w zadaniu egzaminacyjnym wyst puje polecenie „zg o gotowo do oceny przez podniesienie
r ki”, to zastosuj si do polecenia i poczekaj na decyzj przewodnicz cego zespo u nadzoruj cego.
9. Po zako czeniu wykonania zadania pozostaw rezultaty oraz arkusz egzaminacyjny na swoim
stanowisku lub w miejscu wskazanym przez przewodnicz cego zespo u nadzoruj cego.
10. Po uzyskaniu zgody zespo u nadzoruj cego mo esz opu ci sal /miejsce przeprowadzania egzaminu.
Powodzenia!
* w przypadku braku numeru
PESEL
– seria i numer paszportu lub innego dokumentu potwierdzaj cego to samo
Zgłoś jeśli naruszono regulamin