Pychotka ..krem delikatny cytrynowy ...naprawdę pycha!! Pieczemy 2 spody biszkoptowe (lub 1 i przekroić na 2 połowy) 500ml mietany 30% 2 serki mascarpone 2 galaretki cytrynowe 1 szklanka goršcej wody 1/2 szklanki cukru pudru 150dkg wiórek kokosowych 2 łyżki masła 1 dżem brzoskwiniowy mietankę ubijamy z cukrem pudrem,odstawiamy do lodówki Galaretkęrozpucić w 1 szklance goršcej wody.Czekamy kiedy lekko stężeje Serek mascarpone mięszamy z galaretkš i teraz szybko działamy łšczymy serek z bitš mietanš (będzie szybko gęstnšć) Całoć wylewamy na 1 blat biszkoptu Przykrywamy 2 blatem i smarujemy dżemem brzoskwiniowym. Wstawiamy do lodówki Roztapiamy 2 łyżki masła i wsypujemy wiórki kokosowe zrumieniamy na złoty kolor. Gdy wiórki wystygnš wysypujemy na ciasto Najlepiej smakuje po 12 godz.pobycie w lodówce
JEDYNA0101