Paprykarz z pieczarkami.pdf
(
67 KB
)
Pobierz
PAPRYKARZ Z PIECZARKAMI
Oto danie z najpopularniejszych na Węgrzech warzyw i
najpopularniejszych grzybów. Jest tak proste do przyrządzenia,
że po prostu nie może się nie udać.
Czas:
30 minut
Ilość porcji:
2
Składniki:
A tutaj kupisz wszystkie składniki »
pół kilograma pieczarek
dwie cebule
trzy łyżki oleju
jedną czubatą łyżkę papryki w proszku
sól
Przyrządzanie:
1. Posiekaną cebulę zeszklij na rozgrzanym oleju.
2. Zdejmij ją z ognia, a następnie dodaj pokrojone w paski
pieczarki oraz łyżkę papryki i pół łyżeczki soli.
3. Duś przez około 20 minut często mieszając, dodając niewielką
ilość wody.
Plik z chomika:
tatanka.com
Inne pliki z tego folderu:
PIECZARKI SMAŻONE-1.bmp
(84 KB)
PIECZARKI SMAŻONE.bmp
(77 KB)
PIECZARKI SMAŻONE-02.bmp
(173 KB)
PIECZARKI SMAŻONE(1).bmp
(77 KB)
P1160644.JPG
(2319 KB)
Inne foldery tego chomika:
BOCZNIAKI
czerwone łebki koźlarze kozaki
CZUBAJKA KANIA
enoki
farsze grzybowe
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin